Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Hankasalmelta Antti Ruuskasen keihäskouluun?

Olympiamitalisti Antti Ruuskanen ja maailmanmestari Aki Parviainen ohjaavat 7-15-vuotiaita keihäänheittäjänuoria  7.-9.12.2012 sekä 7.-9.6.2013 Tanhuvaaran Urheiluopistolla. Jos halukkaita lähtijöitä Hankasalmelta ilmaantuu, Tuula Moisio on luvannut lähteä kuljettajaksi. Tuulan kyytiin mahtuu pari-kolme nopeinta, suunnitellaan tarvittaessa lisäkyytejä. Leirin hinta majoituksineen ja ruokineen on 160 €/osallistuja. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.tanhuvaara.fi/index.php?antti-ruuskasen-keihaeskoulu  

Kategoriat
Yleinen

Hanka mukana harrastemessuilla

Hankasalmen Hanka on mukana la 3.11. Revontulessa järjestettävillä harrastemessuilla. Harrastemessut pidetään Hyvän olon Revontuli -tapahtuman oheessa klo 10-17. Messujen lisäksi Revontulessa on liikunnallista ohjelmaa ja hyvän olon hoitoja lounasbuffetin ja savusaunomisen lisäksi. Päivän ohjelma: klo 10-11 Aamupäivän joogaa, Pirjo Kekkonen, 5 € klo 11-16 Hyvän olon lounasbuffet 9,90 € klo 12 Ilmainen ”Iloa arkeen” -luento, […]

Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Keskiviikkoharjoitukset alkavat

Hangan yu-nuorisovalmennusryhmän KESKIVIIKKOHARJOITUKSET alkavat Monnarilla 24.10. klo 17-19. Kolme perättäistä keskiviikkoa ohjaajana on TOMI NISSINEN, joka ohjaa monipuoliseen heittoharjoitteluun. Harjoitusten hinta erikseen maksettuna on 5 €/kerta (laskutetaan). Koko kauden nuorisovalmennuspakettiin (pe+ke) ei erillistä maksua. Tervetuloa kaikki yli 12-vuotiaat heittolajeista kiinnostuneet, myös huoltajat ja kannustajat!

Kategoriat
Suunnistus Yleinen

Säilölumikausi alkamassa

Saarijärvellä ja Jyväskylän Laajavuoressa valmistaudutaan säilölumella tehtyjen latujen avaukseen. Saarijärven säilölumilatu avataan pe 2.11. säävarauksella. Päivälippu 6 € kausikortti 60 €. Lisätietoja www.pullistus.fi ja www.saarijarvi.fi Jyväskylän Laajavuoren säilölumilatu avataan viimeistään lauantaina 3.11.2012 klo 10.00. Maailmanmestari Matti Heikkinen on mukana avajaisissa. Lisätiedot www.jyvaslumi.com.  

Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Yleisurheilumaskotin suunnittelukilpailu

Kaikille 0-100 vuotiaille. Suunnittele oma maskotti, joka mielestäsi kuvaa meitä (kauniita ja rohkeita) hankalaisia. Voit tehdä piirroksen tai valmiin mallin vapaalla tekniikalla. Laita työhön mukaan nimi ja puhelinnumerosi. Palauta työt marraskuun loppuun mennessä apteekkiin Irmalle. Palkintona on jotain tosi makeeta ja sitä on paljon. Suunnittelukilpailu on päättynyt! Kiitokset kaikille osallistuneille!