Hangan jumppalauantai

Jumppalauantaita vietetään la 17.11.2012. Jumppalauantain aikana tutustutaan eri maalaisiin tanssityyleihin.

Jumppalauantain aikataulu:

  • klo 12.00 – 13.00 FolkJam Siina Toimela
  • klo 13.00 – 14.00 Afrotanssi Marjaana Siljamäki
  • klo 14.00 – 15.00 Salsa – Samba Elina Riihimäki
  • klo 15.00 – 16.00 Bollywood Elina Riihimäki.

Jumppalauantai järjestetään yhteistyössä Hankasalmen kansalaisopiston kanssa.
Käteismaksu 5 euroa/tunti.

Ilmoittautumiset jumppatapahtumaan: http://www.opistopalvelut.fi/hankasalmi/  tai puhelimitse p. 014 2671 268 arkisin klo 9 – 15.

Päivän aikana ShockAbsorberin urheiluliivien esittely klo 11.15 alkaen ja mahdollisuus myös InBody230-kehonkoostumusmittaukseen (20 €). Yhteydenotot mittauksesta ennakkoon p. 045 6510 644 tai anni(a)al-fitness.fi

Jumppalauantain esite

Klo 12-13 FolkJam

on uusi suomalainen tanssiliikuntamuoto, jonka parissa pääset kokemaan tanssin yhteisöllisyttä ja iloa. Kotimaiseen tanssiin pohjautuva liikuntamuoto on tarkoitettu kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta. FolkJam on taatusti erilainen ja monia uusia piirteitä yhdistävä tanssimuoto ryhmäliikunnan monenkirjavassa kentässä.
Ohjaajana Siina Toimela

Klo 13-14 Afrotunnilla

pääset kokemaan valloittavaa länsiafrikkalaista liikekieltä. Ilo, aurinkoisuus ja kehon eri osien monipuolinen käyttö tulevat tutuiksi tunnin aikana. Tuntia säestää muusikko, joka tuo djemben soitollaan lisäpotkua ja energiaa tanssiin. Tunnille voit osallistua ilma aikaisempaa afrokokemusta. Vaikka länsiafrikkalaiset tanssit sisältävät yleensä runsaasti hypyjä, tällä tunnilla niitä ei ole, joten se soveltuu ihan kaikille.
Opettajana MamiWatan ohjaajat, tanssinopettaja Marjaana Siljamäki ja muusikko Jarmo Hovi

Klo 14-15 Salsaa – Sambaa!

Latinalaisten rytmien siivittämä tanssitunti, jossa tehdään helppoa koreografiaa kahdesta eri lattaritanssityylistä! Ota mukaasi pyörivä lantio, sheikkava rintakehä ja iloinen mieli! Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan rytmeistä ja oman kehon liikeestä!
Ohjaajana Elina Riihimäki

Klo 15-16 Bollywood-tanssi

on erityisesti intialaishenkisistä elokuvista tutuksi tullutta iloista tanssia. Tanssityylissä sekoittuu sekä perinteiset että klassiset intialaiset tanssit toisiinsa. Tyylissä on vivahteita myös muiden maiden tansseista, kuten showsta, afrosta, itämaisesta tanssista ja jopa hiphopista. Tervetuloa nauttimaan Bollywood-kokemuksesta!
Ohjaajana Elina Riihimäki