Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Hangalle hieno joukkuesuoritus Pihtiputaalla

 

image

Vattenfall-seuracupin Keski-Suomen toinen piiriosakilpailu käytiin Pihtiputaan urheilukentällä tiistaina 29.7. Hangan joukkue oli saatu koolle lähes täysimääräisenä, sillä ainoastaan P15-sarjan aitajuoksusta puuttui edustaja. Yhteensä neljäkymmentä nuorta hankasalmelaista näytti keskisuomalaiselle urheiluväelle joukkuehengen mallia. Hankalaiset venyivät kisoissa hienoihin suorituksiin joukkueensa eteen ja monet tekivät myös omia henkilökohtaisia ennätyksiään. Kahden osakilpailun yhteispistemääräksi Hanka kokosi 19 900 pistettä, jolla voidaan elätellä toiveita finaalipaikasta ja maaottelumatkasta Helsinkiin elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tätä kirjoitettaessa Hanka on Mega-sarjassa piikkipaikalla! (ks. alla olevasta linkistä reaaliaikainen tilanne)

Vattenfall-seuracupin finaalijoukkueet selviävät lopullisesti elokuun puoliväliin mennessä, mutta jo 6.8. jälkeen pystytään arvioimaan jokseenkin varmasti, miten Hangan finaalipaikan kanssa tulee käymään. Edessä on siis jännityksen täyteinen viikko. Oma suoritus on tehty, nyt katsotaan, mihin kilpailevat joukkueet muualta Suomesta kykenevät.

Täydennys 7.8.

Tilanne on äärimmäisen jännittävä, sillä takana olleet Alajärvi ja Alavus ohittivat Hangan 6.8. Finaalipaikat ratkeavat Ristiinassa 12.8. jolloin selviää, millaiset pisteet Kerimäki ja Juva onnistuvat keräämään.

Tulokset

Seuracupin tilanneseuranta