Kategoriat
Yleinen

Hangan keilaturnaus 2015

Sulo keilaa

Revontuli ja Hanka hankkivat yhteistyössä varoja Hangan ensi kesän toiminnan järjestämiseksi mukavalla ja yhteisöllisellä tavalla: keilaturnauksella.  Turnausaikaa on 13.1.-12.5.2015. Turnaus toteutetaan haasteturnauksena tiistaisin Revontulessa klo 17-21 ja se on avoin kaikille.

Tämän hetken tilanne: http://www.revontuli.fi/keilaus/hangan-keilaturnaus/

Toimi näin:

  1. Haasta 2-3 ystävääsi, sukulaistasi tai naapuriasi mukaan keilaamaan FaceBook-sivuilla https://www.facebook.com/hangankeilaturnaus2015 tai lähettämällä haasteesi sähköpostina Hangan toimistoon toimisto@hankasalmenhanka.fi tai tekstiviestinä/soittamalla Hankainfoon p. 0400 547 241. Kaikki haasteet julkaistaan keilaturnauksen FB-sivuilla.
  2. Haastaja sopii haastettujen kanssa sopivan tiistaipäivän ja kellonajan ja varaa haasteporukalle radan suoraan Revotuleen soittamalla puh. 014 8448 200 (muista mainita varauksen yhteydessä tulevasi Hangan keilaturnaukseen). Yhdelle radalle mahtuu maksimissaan 4 keilaajaa.
  3. Voitte osallistua turnaukseen 3-4 hengen joukkueena (keksikää sopiva nimi joukkueellenne) tai osallistua kukin yksilönä joko miesten, naisten tai junioreiden (ikä alle 18) sarjaan.
  4. Saapukaa Revontuleen hyvissä ajoin ennen varauksenne alkamisaikaa. Haasteturnauksen osallistumismaksu 10 €/osallistuja maksetaan Revontuleen. Kenkävuokraa haasteturnaukseen osallistuvilta ei peritä.
  5. Jokainen osallistuja heittää kolme sarjaa (aikaa menee n. 1 tunti), joista paras sarja otetaan turnauksen tulosluetteloon. Joukkueen tulos muodostuu laskemalla jokaisen joukkueen jäsenen parhaimmasta sarjasta keskiarvo.
  6. Tulokset päivitetään Revontulen nettisivuille haastepäivien jälkeen. Voit seurata tuloksia viikottain ja omia tuloksiaan saa käydä myös turnausajan puitteissa parantelemassa 🙂

Turnauksen päätyttyä sarjojen parhaat palkitaan. Lisäksi kaikkien keilanneiden kesken arvotaan myös lahjapalkintoja.

Haasteturnauksen tuotolla järjestetään ensi kesänä alakoululaisille ohjattua urheilullista toimintaa kesäkuussa ja elokuussa koulun alkuun asti. Tavoitteena on saada palkatuksi riittävästi ohjaajia, jotta toimintaa voidaan järjestää 2-3 päivänä pari tuntia aina kerrallaan omissa ryhmissään kirkonkylällä, Aseman kylällä ja Niemisjärvellä. Mitä isompi potti saadaan kokoon, sitä varmemmin toiminta saadaan onnistumaan suunnitellussa laajuudessaan.

Keilaa siis hyvää lasten kesätoiminnalle Hangan kanssa!


revontuli_mukavuusalue