Kategoriat
Yleinen

Hangan treeni- ja verryttelyasutilaus

Keväällä tilatut Hangan treeni- ja verryttelyasut ovat nyt saapuneet. Noudosta voi sopia erikseen Paavon kanssa puh. 040 7244 838. HUOM! Muutama ylimääräinen puku: verryttelyasua koko M ja L ja juoksuasua koko M.

Puvun hinta 100 €. Maksathan sen suunnistusjaoston tilille mahdollisimman pian, mielellään 8.6. mennessä, kiitos.

Hankasalmen Hanka/suunnistusjaosto
FI41 5035 0420 0290 17

– – –

Seura hankkii toisen erän viime kesänä katukuvaan ilmaantunutta treeni- ja verryttelypukuja yhteistilauksena. Vaatteiden toimittajana on edelleen Noname. Jos asutilaus meni ohi viime keväänä, niin nyt on uusi mahdollisuus hankkia yhtenäinen seura-asu. Tällä keinoin saadaan yhteinen ilme ja kun liikutaan eri tapahtumissa, meidät huomataan hankalaisiksi.

Pukuja on on kaksi eri mallia. treeni-puku (hiukan tiukempi) ja verryttely-puku. Jokainen saa valita itselleen sopivamman asun/halutessaan molemmat. Takki+housut asu kokonaisuuden hinta 99 €.

Verryttelyasu

hankaverkkaritEndurance Pants Unisex Black: Kaikenlaisiin ulkoilmaharrastuksiin tarkoitetut kevyet ja väljät lämmittely- ja harjoitteluhousut, valmistettu vettä hylkivästä ja tuulenpitävästä mikrokuitukankaasta. Keskipitkät vetoketjut pohkeiden kohdalla helpottavat  pukemista ja riisumista. Nokkela suunnitteluratkaisu, jossa juuri polven alapuolelle on lisätty Velcro-kiinnitys , mahdollistaa housujen sääriosan tiukkuuden säätämisen lajiin sopivaksi. Takana tasku ja useita heijastavia yksityiskohtia. Normaali unisex-leikkaus.

Juoksuasu/treeniasu

hankajuoksuasuRunning Pants Unisex Black: Juoksu ja harjoitteluhousut ovat etupuolelta tuulenpitävää ja vettä hylkivää mikrokuitukangasta ja takaa erityisen hengittävää ja joustavaa trail stretch materiaalia. Housuissa on muotoonommellut polvet tuuletusaukoilla ja lyhyet vetoketjut pohkeiden kohdalla. Etupuolella on pieni avaintasku ja useita heijastavia yksityskohtia. Tyköistuva unisex leikkaus.

Kokoja puvuista: 130-XXL.

 

Lisätiedot: Paavo Valkonen 040 7244 838

Tilaukset s-postilla: pp.valkonen( a )gmail.com tai tarvittaessa puhelimitse 040 7244 838.

Tilatut asut saapuvat n. 2 kk päästä.

Tilausten viimeinen jättöpäivä 15.3.2014.