Kategoriat
Harrasteliikunta Yleinen

Jumppalauantai 17.11. – Hangan jumpat 30v

Hankasalmen Hanka täyttää ensi vuonna 90 vuotta. Seuran lajivalikoima laajeni vuonna 1988, kun jumpat aloitettiin Päivi Hännisen ohjaamana. Lukuisat hankasalmelaiset ovat jo 30 vuoden ajan osallistuneet jumppiin kirkonkylällä ja muilla kyläkunnilla. Juhlavuoden starttina järjestetään jumppalauantai kirkonkylän monitoimitalolla lauantaina 17.11.2018 klo 12-16.

Päivän ohjelma Aalto-salissa:

Klo 12.oo – 12.45 Luento: Anssi Kirvesniemi (THM, fysioterapeutti,PhysioPilatesohjaaja, MyFascia-terapeutti)

Faskia eli lihasten peitinkalvo on kudos, joka on noussut mielenkiinnon kohteeksi tuki- ja liikuntaelimistön toiminnassa. Faskiakudoksen häiriöt ovat kalvokerrosten välisen liukumisen estymistä. Kerrokset tarttuvat toisiinsa, ja kehon elastisuudelle välttämätön liukuminen estyy. Samalla herkkä voimakkaasti hermotettu kudos aistii kipua. Tällainen häiriö voi tulla vamman ylirasituksen tai yksipuolisen kuormituksen takia. Myös leikkauksista voi kalvoihin jäädä häiriöitä. Seurauksena on muuttunut asento tai liike, tai tuntemus. Luennolla selviää kuinka itse voimme vaikuttaa ennaltaehkäisevästi ja toisaalta oireiden jo ilmettyä hyvinvointiimme faskiakudoksen kautta.

13.15 – 13.55 Hiit-treeni Maijun johdolla

13.15 – 13.55 Kahvakuulatreeni pihalla Ninan johdolla

14.00 – 14.55 Aurinkoisia rytmejä Päivin jumpassa

15.00 – 15.55 Kehonhuoltoa Hannan tunnilla

Osallistumismaksu: 5 € / h (sekä jumpat että luento) tai 15 € koko neljän tunnin ohjelma.

Saman aikaan isossa salissa ohjelmaa lapsille ja nuorille: telinerata, ilmavolttirata ym. Alle kouluikäisille lapsille huoltaja mukaan. Osallistumismaksu 2 €. Samalla maksulla voi käydä salissa useampaan kertaan.

Kahvio. Kaikkien osallistumismaksun maksaneiden kesken arvotaan monenlaista kivaa!

Tervetuloa!