Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

KESÄN YLEISURHEILUTAPAHTUMAT ASEMAN KENTÄLLÄ

SONY DSC

Kesän 2017 aikana Hankasalmen Aseman kentällä järjestetään muutamat lasten yleisurheilukisat. Sarjoja on alle 5-vuotiaista 15-vuotiaisiin sekä joka kisoissa myös pari, kolme lajia leikkimielisille aikuisille. Kaikki palkitaan. Yleisenä tavoitteena on, että kisoissa voisi olla kaikilla mukavaa ja sieltä saisi lähteä kotiin hyvällä mielellä.

Kaikissa kisoissa on kaikkein nuorimmille osallistujille lyhyt juoksu ja pituushyppy sekä 9-vuotiaista ylöspäin yksi pikajuoksu, hyppy- ja heittolaji. Seurakisoissa on aina myös pitkä juoksumatka (esim. 1000 metriä), joka suoritetaan yhtenä tai kahtena yhteislähtönä kilpailujen viimeisenä lajina. Tarkemmat lajit tiedotetaan lähempänä kilpailujen ajankohtaa.

KE 7.6. klo 18 Seurakisat, ilmoittautumiset paikan päällä klo 17.30 mennessä

MA 19.6. klo 18 Seurakisat, ilmoittautumiset paikan päällä klo 17.30 mennessä

KE 19.7. klo 18 Lasten Olympialaiset LC Hankasalmi, ennakkoilm. ja tiedustelut reino.valkonen@pp1.inet.fi p. 040-586 7462 Tarkempi ilmoitus kisasta 13.7. Hankasalmen Sanomissa ja LC Hankasalmen nettisivuilla heinäkuun alusta lähtien.

KE 2.8. klo 18 Seurakisat, ilmoittautumiset paikan päällä klo 17.30 mennessä

TO 31.8. klo 18 Hangan yu-mestaruuskilpailut, ilmoittautumiset paikan päällä klo 17.30 mennessä

Koska järjestelyihin sitoutuneita talkoolaisia toimii Hangan piirissä tällä hetkellä hyvin vähälukuinen joukko, kisat ovat pienimuotoisia ja tämän enempää niitä ei kyetä järjestämään. Kisat ovat kaikille avoimia. Myös kauempaa saapuvat tai paikkakunnalla käymässä olevat vieraat ovat kaikkiin kisoihin tervetulleita.

Hangan jäsenmaksun maksaneille kisat ovat ilmaisia, muilta kerätään osallistumismaksuna 5 euroa/laji (HUOM! Lasten Olympialaiset 19.7. LC Hankasalmi sponsoroi KAIKILLE). Tämä on reilua ja kohtuullista jäsenmaksunsa maksaneita kohtaan. Jäseneksi pääset liittymään täältä. Osallistumismaksujen, samoin kuin pienen kahvi- ja virvokekioskin tuotto menevät lyhentämättöminä Hangan seuratoiminnan hyväksi. Kukaan kisoja järjestävä ei saa korvauksia tai palkkioita.

Otamme mielihyvin mukaan uusia kisatoimitsijoita ja seuran yleisurheilutoiminnan ja muunkin toiminnan suunnittelusta kiinnostuneita ihmisiä. Emme todellakaan halua olla sisäänpäinlämpiävä pienen piirin puuhastelujoukko. Hanka kuuluu kaikille, eikä mikään seura ole yhtään enempää tai vähempää kuin siinä mukana olevat ihmiset. Jos nyt/vielä kiinnostuit, ota yhteyttä seuran puheenjohtaajaan heli.ikonen(at)hankasalmi.fi.

Nähdään kesällä kentällä!