Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Toinen kahvakuulatreeni siirtyy maaliskuulle

kahvakuula (2)PÄIVITYS 18.2. Perjantaille 21.2. ilmoitettu toinen kahvakuulatreeni SIIRRETÄÄN myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan!

Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikille ja on erinomaista oheistreeniä minkä tahansa lajin harrastajalle tai kilpaurheilijalle. Kahvakuula kehittää sekä liikkuvuutta, koordinaatiota että motoriikkaa. Se on siis loistava treenimuoto myös yleisurheilijoille!

Kahvakuulan perustekniikkaa ja hienouksia tulee kahtena helmikuun perjantaina ohjaamaan alan todellinen asiantuntija, kahvakuulakisoissakin menestystä niittänyt Anneli Kuukkanen Sumiaisista. Ensimmäisellä kerralla keskitytään yleisiin perusasioihin, toisella kerralla kahvakuulaharjoitteluun erityisesti yleisurheilun heittolajien näkökulmasta.

Anneli tuntee taustansa perusteella erinomaisesti myös yleisurheilua ja sen vaatimuksia, sillä hän on saavuttanut mm. yleisen sarjan SM-pronssia kilpakävelyssä vuonna 1992.

Hangan yu-jaoston järjestämät kahvakuulatreenit ovat perjantaisin  14. ja 21.2.2014 Monnarilla klo 16.30-18.00. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, erityisesti toivotaan yli 12-vuotiaiden yleisurheiluharrastajien mukanaoloa. Hangan yleisurheilijoille ei erillistä maksua. HUOM! 14.2. vanhojen tanssien vuoksi kahvakuulatreenit Monnarin monitoimitilassa 2. krs.