Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Nuorten Eliittikisatuloksia

image

 

Hanka YU:n Antin juoksutallin edustajia oli mukana Nuorten Eliittikisoissa Vaasassa tiistaina 21.7. hyvällä menestyksellä. Aurinkoisella mutta hivenen tuulisella Kaarlenkentällä Sami Suuronen sijoittui tiukassa sadasosakamppailussa kolmanneksi M19-sarjan 800 metrin juoksussa ajalla 2.05,21. Tulos jää Samin kesäkuussa juoksemasta ennätyksestä ainoastaan puolisen sekuntia. Ottaen huomioon, että meneillään on ollut määrällisesti ja tehollisesti reiluhko harjoitusjakso, tulos lupaa hyvää loppukesää ajatellen.

N17-sarjan 400 metrin juoksussa 15 vuotta tänä vuonna täyttävä Sanna Kekki kokeili ensimmäistä kertaa urallaan täyden ratakierroksen kilpailua. Tuloksena oli oman erän kakkossija, kokonaiskilpailun 8. sija ja lupaava aika 65,16, joka on N17-sarjan B-luokkatulos ja naisten yleisen sarjankin C-luokka. Sanna on startannut kuluvan kalenterivuoden aikana hallikisat mukaan lukien tähän mennessä yhteentoista kilpailuun 60, 100, 300 ja 400 metrin ratamatkoilla ja huikeasti kymmenen kertaa tehnyt oman ennätyksensä!

Sannalla ja Samilla on molemmilla suunnitelmissa oman ikäluokkansa SM-kilpailuihin osallistuminen elokuun lopulla. Sannan päämatka on T15-sarjan 300m, Samilla M19-sarjan 800m.