Kategoriat
Salibandy Yleinen

Poika kotiin Palokan turnauksesta

poika

Hangan 02-04 joukkue pelasi kauden viimeisen turnauksen 28.4.2013 Palokassa. Panoksena oli pokaalit turnauksen 1-4 parhaalle ja sijalle 7. sijoittuneelle tikkarit. Tavoitteena oli, että molemmat joukkueet, niin Puumat kun Leijonatkin, pelaavat turnauksen voitosta ja todella lähelle se jäikin.

Puumat tippui lohkonsa kakkoseksi maalierolla vaikka voittikin alkulohkon viimeisen pelin peräti 15-0, mutta koska ensimmäinen peli LievKisaa vastaan päättyi 5-5 ja Kisa voitti oman viimeisen ottelun 17-0, niin Puumat tylysti lohkon kakkoseksi.

Leijonat voitti alkusarjassa yhden pelin ja hävisi yhden, mistä seurasi, että Leijonatkin tuli lohkossaan toiseksi.

Lohkokakkosten keskinäisissä peleissä Leijonat kohtasi O2 JKL:stä ja voittikin sen hienojen vaiheiden jälkeen 7-3. Puumat kohtasi seuraavaksi O2:n ja koki turnauksen ensimmäisen tappion karvaasti lukemin 3-5. Molemmilla joukkueilla oli kuitenkin mahdollisuus keskinäisen ottelun perusteella sijaan 4, mutta Puumien olisi pitänyt voittaa Leijonat neljällä maalilla. Joukkueet pelasivatkin keskenään molemmat turnauksen parhaan pelinsä jakaen pisteet 5-5 tuloksella.

Leijonat siis turnauksen neljäs ja Puumat kuudes.

poika_ylos

Turnauksen voitti Lievestuoreen Kisa eli todella lähelle jäi, ettei se suurin poika olisi matkannut Hankasalmelle.

palokka