Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Kangasniemi juhli, Hankasalmi nousi tarkistuslaskennassa kakkoseksi

Aleksi Häkkinen (rata 6) sijoittui kolmanneksi P9-sarjan 40 metrin juoksussa.
Aleksi Häkkinen (rata 6) sijoittui kolmanneksi P9-sarjan 40 metrin juoksussa.
Joakim Liukkonen saatteli rautapallon matkaan kolmossijan arvoisesti P 13-sarjan kuulantyönnössä.
Joakim Liukkonen saatteli rautapallon matkaan myös kolmossijan arvoisesti P 13-sarjan kuulantyönnössä.

 

Hankasalmi-Kangasniemi-Laukaa -kuntaottelu yleisurheilussa on viime vuosina totuttu päättämään Hankasalmen voitonjuhliin. Putki katkesi lopulta Laukaassa maanantai-iltana 7.9. käydyssä vuoden 2015 kuntaottelussa, joka oli ennätyksellisen tasainen.

Johtopaikka vaihtui illan mittaan useaan kertaan, mutta ennen viestijuoksuja oli jo selvää, että vain epäonni voisi viedä tämänvuotisen voiton Kangasniemeltä. Kangasniemi ei jättänyt mitään arvailujen varaan, vaan tykitti voitot vielä illan päättäneissä sekä tyttöjen että poikien viesteissä. Tulosten julkistamiseen liittyi kuitenkin nukutun yön yli -dramatiikkaa. Loppupisteiksi ennen tarkistuslaskenta nimittäin ilmoitettiin Kangasniemi 155, Laukaa 139 ja Hankasalmi 138. Tarkistuslaskennan jälkeen viralliset pisteet muuttivat kakkos- ja kolmosijoitukset toisin päin: Kangasniemi 154, Hankasalmi 142 ja Laukaa 139.

Kaikkien kuntajoukkueiden kunniaksi oli tällä kertaa mainittava, että lähes jokaisessa lajissa oli täydet edustukset eli kaksi urheilijaa joukkuetta kohti. Tämän ansiosta Laukaan keskusurheilukentällä nähtiin hienoja kilpailuja.

Hankasalmen joukkueesta lajivoittoihin ylsivät Tommi Liukkonen P9 kuulassa, Justine Hämäläinen T11 60 metrillä, Anne Pynnönen T13 keihäässä, sekä Juho Moisio P15 keihäässä. Henkilökohtaisia sijoituksia kolmen joukkoon tuli kaikkiaan parikymmentä. Lisäksi omat ennätykset kohenivat monella urheilijalla.

Tulokset

Artikkelia muokattu tiistaina 8.9. klo 11.30