Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Kimmo Kinnunen ja Tomi Nissinen treenareina Monnarilla maalis-huhtikuussa

Maailmanmestari, keihäänheiton lajivalmentaja Kimmo Kinnunen tulee viimekeväiseen tapaan vetämään harjoituksia nuorisolle Hankasalmen Monitoimitalolle. Luvassa on takuuvarmasti tehokasta mutta samalla hulvattoman hauskaa hikiliikuntaa. Ensimmäiset treenit ovat keskiviikkona 12.3. klo 17-19. Sen jälkeen Kimmon vetämät kerrat ke 19.3. klo 17-19 sekä ma 24.3. ja ma 7.4. Maanantain kellonajoista ilmoitetaan myöhemmin. Kimmon vetämät harjoitukset soveltuvat motivoituneille, peruslajitaitoja hallitseville nuorille noin 12-vuotiaista ylöspäin. Tarkkaa ala- ja yläikärajaa osallistumiselle ei kuitenkaan ole.

Sen jälkeen Tomi Nissinen tulee ohjaamaan kahdet keskiviikkoharjoitukset 16.4. ja 23.4. aiheena nuoren urheilijan voimanhankinta ja erityisesti levytankoharjoittelu. Näkökulma on oikeassa tekniikassa, joten nuorimpien osaltakaan ei tarvitse pelätä painojen kanssa pelaamista. Tomin treenit sopivat yli 10-vuotiaille ja erityisesti niitä suositellaan myös nuorten vanhemmille, ohjaajille ja valmentajille!

Kevään harjoitukset laskutetaan osallistujilta yhtenä kokonaisuutena (edullisempi) tai vaihtoehtoisesti käyntikertojen mukaan 5 €/kerta.

Kimmo ja nalle