Kategoriat
Yleinen

Jumppiin ilmoittautuminen alkanut

Hangan jumppiin ilmoittaudutaan Seuramapin kautta: https://www.seuramappi.fi/hanka/. Hangan jäsenet kirjautuvat Seuramappiin tunnuksillaan ja salasanallaan ja valitsevat haluamansa jumpat kalenteri- tai listausnäkymästä.

Tunnus unohtunut tai tiedoista puuttuu sähköpostiosoite: Jos olet unohtanut tunnuksesi ota yhteyttä Seuramapin ylläpitoon mieluiten sähköpostilla toimisto@hankasalmenhanka.fi tai tekstiviestinä 0400 547 241 (Hanka-info). Joudut ottamaan yhteyttä ylläpitoon myös silloin, jos et ole laittanut yhteystietoihisi sähköpostiosoitetta, johon järjestelmä voisi uuden salasanan meilata, mikäli muistat tunnuksesi.

Uusi jumppaaja / ei Hangan jäsen: Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia Seuramappiin, täydennä ilmoittautumislomake ja odota hetki, kunnes kirjautumisesi järjestelmään vahvistetaan. Täyttämällä tietoihin sähköpostiosoitteen, saat tiedon vahvistamisesta, tunnuksen ja salasanan sähköpostiisi heti, kun jäsenyytesi on vahvistettu. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, saat tiedot tekstiviestinä vuorokauden tai maksimissaan kahden kuluessa (tekstiviesti on laitettava käsin, sähköposti lähtee järjestelmästä automaattisesti).

HUOM! Älä täytä ilmoittautumislomaketa yhteystietoinesi toistamiseen, jos olet sen jo aiemmin tehnyt. Tuplat pitää poistaa käsin järjestelmästä tai saat jatkossa kaksi jäsenmaksua! Ilmoittautumislomakkeen lisäinfo-kohtaan laitetut jumppailmoittautumiset eivät mene perille. Vain tunnuksilla ja sanasanalla kirjautumalla voi ilmoittautua jumppiin. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Seuramapin ylläpitoon mieluiten sähköpostilla toimisto@hankasalmenhanka.fi tai tekstiviestinä 0400 547 241 (Hanka-info)

Lisää tietoja löydät Seuramappiohjeista.