Kategoriat
Yleinen Yleisurheilu

Myös Heli ja Roosa lupaavassa SM-kisaiskussa

imageHangan heittolajien edustajina nuorten yleisurheilun SM-kisoihin lähtevät Heli Pynnönen ja Roosa Ylönen heittivät vahvat keihässarjat Äänekoskella 16.8.

Roosa teki sarjassaan uransa toiseksi ja kolmanneksi parhaat heittonsa päätyen viimeisellään tulokseen 46,84. Roosan kauden paras on yli 48-metrinen, jolla hän on T15-sarjan 400-grammaisen keihään SM-rankingissa kakkosena.

Heli puolestaan viskasi 500 gramman välinettä Äänekoskella kahdesti yli 44 metriä ja kolmanneksi paraskin oli varsin lähellä samoja lukemia. Helin kauden paras ja ennätys 46,51 syntyi kesäkuun lopulla Pihtiputaan keihäskarnevaaleilla ja oikeuttaa Suomen tilastossa N17-sarjaan neljänneksi.

Myös kakkoslajissaan moukarissa Heli on kymmenen parhaan joukossa tilastoissa ja lähtee siinäkin lajissa hakemaan hyvää sijoitusta SM-kisoista.

Yleisurheilun nuorten SM-kisoihin on tänä vuonna ilmoittautunut kolme hankalaista nuorta naista, jotka osallistuvat yhteensä viiteen lajiin. Kaikkien tilastosijoitukset ennakoivat kärkipään tuloksia myös kauden pääkilpailuissa. 14-15-vuotiaiden SM-kisat järjestetään Raisiossa ja 16-17-vuotiaiden kilpailut Kotkassa 22.-24.8.