Kategoriat
Yleinen

SM-mitallit unelmaksi

Hangan C1-poikien taival SM-playoff karsinnoissa päättyi ensimmäiseen otteluun Tampereen Classicia vastaan. Ottelu alkoi Hangan pallon siirtelyllä ja hallinnalla, mutta ensimmäisen riiston jälkeen Classic rankaisi ja siirtyi 1-0 johtoon 41 sekunnin jälkeen. Hangan poikien otteista paistoi jo alkuverryttelystä lähtien lävitse selkeä jännitys ja se myös näkyi ottelun alussa helppoina virheinä, joita vastustaja hyödynsi tehokkaasti. Ajassa 4.26 Classic johti jo ottelua 3-0. Hiljalleen Hanka pääsi mukaan peliin ja pääsi toteuttamaan omaa itseään, mutta tolpat ym. olivat vastustajan puolella. Eka erän jälkeen taululla oli lukemat 4-1.

Toinen erä noudatti samaa kaavaa, Classic siirteli taidolla palloa pelaajalta toiselle ja haki vapaita paikkoja tehdä maali. Hangan pojat keskittyi enemmän pallon liikkeisiin kuin pitämään aktiivisesti liikkuvia vastustajan pelaajia ja aina hetkittäin oli vastustajan pelaaja maalinteko paikassa ja todella isolla prosentilla teki maaleja. Kahden erän jälkeen ottelu oli jo lukemissa 7-1.

Kolmas erä alkoi Hangalta varsin hyvin ja saatiin hyviä maalipaikkoja ja kavennettuakin tilannetta, mutta Classicin laukoessa muutaman maalin ote herpaantui ja peli oli ”pelattu”. Kolmas erä päättyi Classicin voittoon 5-1 ja lopputulos 12-2 oli varsin tapahtumien mukainen.

Hankalaisista Mikko Perilä oli varsin hyvällä pelipäällä ja selkeästi halusi, että joukkue jatkaa karsinnoissa eteenpäin. Valitettavasti muu joukkue ei ollut parhaimmillaan, jotta se olisi mahdollistunut. Veikka Vehviläinen pelasi Hangan maalilla erinomaisen ottelun ja selän taakse ei mennyt kuin torjuntojen kannalta mahdottomat vedot.

Paikalla oli myös maajoukkuevalmentaja katsomassa turnausta, kuten viikkoa aiemminkin ja hän esitti kiinnostuksensa useampaa joukkueemme poikaa kohtaan ja maajoukkue leirille saattaa muutamilla kutsu käydä. Samalla myös kehui, joukkueen suoritus tasoa eli voimme olla tyytyväisiä vaikka tappio tulikin jo tässä vaiheessa.

Huomioitavaa on myös, että kaikki pojat, jotka on käyneet treeneissä pelaa tässä joukkueessa, mutta esim. Classicin trayouteissa on 300 pelaajaa tyrkyllä, joista tämänkin päiväinen joukkue on valittu!!

Hangan C1-poikien ottelut jatkuu 15.4 turnauksessa Mikkelissä, paikallisessa pummpucupissa ja toukokuun alussa Tallink Floorball Challengessa Tallinnassa.

Kiitos tukijoille, pojille, huoltajille ja valmentaja kolleegoille sekä kuskille!!