Kategoriat
Salibandy Yleinen

Hangan C1-pojat liekeissä

Hangan C1-pojat avasivat länsirannikon ja sisä-suomen salibandyn kilpasarjan erinomaisilla otteilla, voittamalla ensimmäisessä turnauksessa Mäntän Urheilijoiden joukkueen 14 – 2 tuloksella ja Pirkkalan Pirkat samoin lukemin. Peli oli Mänttää vastaan ensimmisessä erässä varsin tasaista, mutta toiseen erään Hangan pojat lopettivat turhan mailan puristamisen ja pelin vapauduttua palloja alkoi mennä vastustajan maaliin lähes liukuhihnalla. Peli vihellettiin poikki ennen varsinaisen peliajan päättymistä Hangan 14-2 voittaessa.

Päivän toiseen otteluun vastaan asettui Pirkkalan Pirkat, jota vastaan pelit on ollut varsin tasaisia aiemmalla kaudella. Hanka kuitenkin löi, Pirkoille luun kurkkuun heti alussa ja takoi ensimmäisen erän päättääksi 7-1 lukemat tauluun. Peli oli varsin hienoa ja treeneissä harjoiteltuja asioita pojat toteuttivat hienosti.

Kahden pelaajan karvauspeli heti hyökkäyspäädystä oli suurta myrkkyä vastustajille molemmissa otteluissa ja erinomaisilla pallon riistoilla Hangan C1-pojat pääsivät loistaviin maalin teko tilanteisiin, joista tuloksena pallo siirrettiin keskipisteelle Hangan maalin merkiksi useamman kerran.

Ottelu päättyi Hangan 14-2 voittoon kesken varsinaisen peliajan.

Ensimmäisen turnauksen jälkeen Hangan C1 pojat on ”tyrmännyt” molemmat vastustajansa ennen varsinaisen peliajan päättymistä tuomarikeskeytyksellä ja johtaa länsi-rannikon ja keski-suomen alueellista kilpsarjaa puhtaalla pelillä!DSC_0114