Kategoriat
Salibandy Yleinen

Rentous löytyi Ylöjärvellä

Hangan C1-salibandypojat kävivät jälleen pelimatkalla ja tälläkertaa kohteena oli Ylöjärven palloiluhalli. Voitot irtosi O2- Jyväskylästä lukemin 9-1 ja Pirkkalan Pirkoista 13-1.

Liekkö pojat lukeneet paikallisehdestä, että pelipäivien ensimmäinen peli on yleensä nihkeää, mutta tällä kertaa oltiin hereille. Vastassa oli sarja kakkonen O2-Jyväskylän II-joukkue, jota vastaan edellisen kerran pelattiin tasatulos. Tänään peli oli erittäin hyvin kontrollissa kaikilla kolmella kentällä ja tehoja hyvien hyökkäysten jälkeen syntyi erinomaisesti.

Ensimmäisessä erässä maalin teossa onnistui läpi päivän hienosti pelanneet Ilmari Leskelä, Joonas Pellinen ja isoäitinsä syntymäpäivää pelin merkeissä juhlistanut Aatu Sysmäläinen. Toisessa erässä Hanka lisäsi vettä myllyyn ja takoi taululle lukemiksi 7-0 maaleista vastasi jälleen Ilmari, Joonas ja Veikko Heinonen kahdesti.
Kolmas erä käynnistyi jo hieman voittoa varmistellen ja O2 pääsi kaventamaan lukemiksi 7-1 heti erän alussa, mutta tämän jälkeen jälleen peli siirtyi Hangan komentoon ja loppunumeroiksi 9-1 maalit tekivät vielä Mikko Perilä ja Veikko Heinonen.
Päivän toisessa pelissä vastaan asettui Pirkkalan Pirkat, jota vastaan ottelu päättyi ennen varsinaisen peliajan päättymistä Hangan voittaessa 13 – 1. Ensimmäisessä erässä Hanka pelasi erinomaista salibandyä ja pieni muutos peluutuksissa avasi parempia mahdollisuuksia uusille pojille maalin teko paikkoihin. Ensimmäisestä mahdollisuudesta kiitti uhrautuvasti läpi ottelun pelannut Joakim Liukkonen. Muutos peluutuksessa avasi myös erinomaisia paikkoja muulle ketjulle ja ennen varsinaisen peliajan päättymistä, tuomarit vihelsi pelin poikki Hangan ylivoimaisen 12 maalin voiton takia.
Hangan C1-pojat johtaa sarjaa 15 pisteellä, kun reilut puolet sarjaa on pelattu.  Joukkue on kerännyt kahdeksasta pelistä 7 voittoa ja yhden tasapelin.