Kategoriat
Salibandy Yleinen

Hanka jatkaa edelleen ilman tappioita

Hangan C1-pojat kävivät pelaamassa lauantaina 3.2 Lempäälän uudessa IdeaParkSport areenalla LS/SS-kilpasarjan otteluita Suolahden Urhoa ja Lempäälän Kisaa vastaan.

Tälläkertaa jälleen ensimmäisessä ottelussa Urhoa vastaan painoi vanha ongelma, ei oltu hereillä otteluun riittävän tehokkaana. Asiasta maininta jäi puuttumaan edellisestä Hankasalmen Sanomien jutusta, millä liene vaikutusta 😉 Peli alkoi varsin tasaisissa merkeissä, mutta hiljalleen Hangan pojat ”kairasivat” johtoa Urhoon nähden. Parhaimmillaan ero oli jo 4-1, mutta hiljalleen kolmannessa erässä ero alkoi kaventua ja lopputulos 4-4 oli pelin tapahtumat huomioiden varsin oikeuden mukainen. Tässä pelissä joukkueelle tuli siis vasta toinen pistemenetys, kun takana on jo 10 pelattua ottelua.
Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui Lempäälän Kisan joukkue, jota vastaan peli alkoi myös hyvin tasaisissa merkeissä. Kotiturnauksen tapaan, Leki siirtyi alussa johtoon 0-1.Tästä kuitenkin kotiturnauksen tapaan Hanka kiristi otettaan huomattavasti, laittoi palloa liikkeelle entistä paremmin ja alkoi hiljalleen murtaa LeKin puolustusta.
Ensimmäisellä erätauolla valmennus sai pojat luottamaan omaan suoritustasoon ja joukkuepelaamisen tuomaan etuun vastustajaan nähden, niin peli alkoi sujua ja tulosta tulemaan. Ottelun päätyttyä tulostaululla komeili lukemat 7-2 Hangan voitoksi.
Erityisiä nostoja Lempäälän reissulta löytyy läpi pelien aktiivisesti karvanneesta kolmoskentästä, ykköskentän  Mikko Perilästä, joka löysi hieman kadoksissa olleen maalijyvänsä sekä läpikauden erinomaisesti pelannut joukkueen maalivahti Veikka Vehviläinen. Koko Hangan joukkue pelaa tällä hetkellä hyvin tasapainoisesti ja kentälliset ovat muotoutuneet siten, että kaikilta kentällisiltä voidaan odottaa hyvää suoritusta
Hanka johtaa sarjaa 5 ottelua ennen loppua nyt 4:n pisteen turvin, ilman tappioita. Maalisuhde kertoo, että joukkue on onnistunut puolustuspelissä sekä erinomaisen maalivahdin turvin pitämään omaa puolustusaluetta järjestyksessä. Hangan maaliin on tehty vasta 31 maalia ja joukkue on kurittanut vastustajia jo 92 maalin verran.
Seuraava turnaus pelataan 17.2 Mäntässä ja sen sujuessa hyvin, Hanka voi jo varmistaa jatkopaikan SM-playoff karsintaturnaukseen, mistä matka jatkuu mahdollisesti SM-finaaliturnaukseen!